Lehetek boldog a traumám után?

TraumaAmbulancia

Figyelj, tanulj, segíts! Izgalmas esték a TraumaAmbulancia Egyesület gondozásában

2018. november 18. - Katnnis

Volt, hogy megfordult veled a világ? Hogy úgy érezted minden elveszett, ami addig fontos volt? Hogy a változásokat képtelen voltál elfogadni? Hogy mindez azzal történt, aki fontos neked?

A traumák előbb-utóbb mindenkit megtalálnak. Akár önmagunk, akár másvalaki a veszteség elszenvedője, óriási próbatétel az újjászületés, az összeomlott világ újraépítése. A veszteség – akár lelki, akár fizikai természetű –, mindenkit próbára tesz. A Trauma Ambulancia arra vállalkozik, hogy megmutassa, lehet utat találni a zűrzavarban, van megoldás akár a korábbinál nemesebb, teljesebb életet élni egy végzetesnek tűnő trauma után. Vendégeinkkel megtörtént eseteken, megújulásra esélyt adó módszereken keresztül segítünk ebben. Tapasztalataink azt mutatják, hogy aki nálunk járt és bekapcsolódott ebbe a küldetésbe akár csak szemlélőként, gazdagabb lett, közelebb került a személyiségfejlődés következő lépcsőjéhez.

img_1411.JPG

Fotók: Völgyes Valéria

Azok is ilyen lelki gyarapodásról számoltak be, akik nem éltek át veszteséget, csak érdeklődnek a téma iránt. Ezt kínáljuk annak, aki kíváncsi arra, mi is történik minden hónap utolsó keddjének estéjén ezeken az eseményeken. A belépéshez semmi más nem kell, mint nyitottság, érdeklődés. Egyesületünk tevékenysége nonprofit jellegű, a beszélgetések helyszínét, a harapnivalót tagjaink és támogatóink biztosítják. Lehetőség van arra is, hogy aki nálunk jár, része legyen a csapatnak, ha érez magában motivációt egy ilyen küldetés iránt.

Ha többet szeretnél megtudni a poszttraumáról, a poszttraumás fejlődésről, baleseted volt vagy valakinek a környezetedből és érzed, hogy nincsen minden rendben keress minket bizalommal! Várunk szeretettel akkor is ha a történetedet szeretnéd valamilyen formában megosztani!

Weblap: https://traumaambulancia.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/Poszttrauma/

Zárt csoport: https://www.facebook.com/groups/balesetisorstarskozosseg/

A bejegyzés trackback címe:

https://traumaambulancia.blog.hu/api/trackback/id/tr414378994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása