Lehetek boldog a traumám után?

TraumaAmbulancia

Egy ilyen balesetet nem szokás túlélni

2018. február 05. - Katnnis
traumaambulancia-fdm-8-e1517580618237-1024x576.jpg
"Súlyos baleset után nemcsak hegek és fájó csontok maradnak, hanem kínzó emlékek és a trauma súlya is. A felépülés fontos szakasza a kórházban zajlik, de a teljes gyógyulás nem csupán fizikai, de lelki is. Ez utóbbira elég kevés idő és energia jut az egészségügyben, a TraumaAmbulancia viszont segítő közeget biztosít.

Anita 2008 augusztusában Jászapátiból indult el autójával Jászberénybe, ahova azonban nem érkezett meg. Kék Suzukijával a 31-es út jászdózsai leágazásánál egy üzemanyagot szállító tartálykocsival karambolozott."

Fotó: 24.hu

A teljes cikket itt találod: 

https://24.hu/kozelet/2018/02/04/egy-ilyen-balesetet-nem-szokas-tulelni/

Ha szeretnél többet megtudni a poszttraumáról, a poszttraumás fejlődésről, keress minket bizalommal! Az, hogy ezt az írást most olvasod, az az én poszttraumás növedékem egyik hozadéka, és büszke vagyok rá! Engedd, hogy segítsünk!

https://www.facebook.com/Poszttrauma/

A bejegyzés trackback címe:

https://traumaambulancia.blog.hu/api/trackback/id/tr2513636472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása