Lehetek boldog a traumám után?

TraumaAmbulancia

Örömhír: megszülettünk! Legyünk mi a fény!

Illés Anita önkéntesünk írása

2018. december 23. - Katnnis

A Karácsony a születés ünnepe. A kereszténység egyik legnagyobb ünnepén Jézus Krisztusra emlékezünk. Mit adott Jézus a világnak? Isten Krisztusban megmutatja, hogy a szeretet ereje által hogyan kapcsolódjunk a másik emberhez. A remény, a gyógyulás, az életerő, az öröm és a szeretet lángját gyújtotta meg a lelkekben. A jézusi minőség bennünk is megszülethet, ha megnyitjuk a szívterünket önmagunk és embertársaink irányába. Ez a lelkület áramlik a TraumaAmbulancia (TA) esteken. Hálás vagyok Krausz Csillának, hogy megálmodta, megszervezte a TraumaAmbulanciát és kapcsolódhattam a csapathoz. Karácsonyra immár megszületett a TA „teste” is, az egyesület, ami a jövőben kereteket, még több lehetőséget ad lélekemelő küldetésünknek. A traumát szenvedett, bajban, kilátástalan helyzetben lévő ember úgy érzi, hogy egyedül van és elveszett. A krízis sötét erdejében bolyongva fényre vágyik, ami kivezeti őt a reménytelennek tűnő helyzetből. Legyünk mi a fény!

48932596_1189445421205349_60430456142692352_n.jpg

Megszülettünk, hogy a hozzánk forduló balesetet szenvedett sorstársainknak és a traumát okozóknak, családtagjaiknak, ismerőseiknek lelki segítséget adjunk. A test nem épülhet fel a lélek gyógyítása nélkül. Kétségeikkel, félelmeikkel sajnos sokan egyedül maradnak ebben a gyógyulási folyamatban. Nem kapnak professzionális segítséget. Örömhír! Szeretnénk, ha tudnád, hogy nem vagy egyedül! Hiszünk abban, hogy szeretettel erősítve egymást, nagyon mélyről fel lehet állni. A TA esteken idén számos emberi történetet mutattunk be, melyek lámpásként világítanak a trauma sötét erdejében. Ezek az isteni-emberi történetek adjanak reményt, hitet és lelki felemelkedést mindenkinek! Békés, meghitt Karácsonyt és áldásban, egészségben, isteni-emberi értékekben bővelkedő Boldog Új Évet kívánok!

Még cikkek Anitától:

http://bit.ly/2BAUVqT

http://bit.ly/2V7qX6v

Ha többet szeretnél megtudni a poszttraumáról, a poszttraumás fejlődésről, baleseted volt vagy valakinek a környezetedből és érzed, hogy nincsen minden rendben keress minket bizalommal! Várunk szeretettel akkor is ha a történetedet szeretnéd valamilyen formában megosztani!

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/Poszttrauma

 

A bejegyzés trackback címe:

https://traumaambulancia.blog.hu/api/trackback/id/tr4814509680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása